Doe vanavond mee met de Poker Series Online en win gratis overnachtingen voor de Benelux Classics! (2024)

Auteur: van Nes, Donny

Datum: 11 aug 2024 16:15

Gerelateerde pagina's: Pokertoernooi, Mystery Bounty

In samenwerking met Ronald van de Linde van Pokerreis.com hebben we vanavond een speciale voorronde van de Poker Series Online op het programma staan! Iedereen die mee doet maakt namelijk kans op vijf hotelovernachtingen in een mooie 4-sterrenkamer voor tijdens de Benelux Classics (28 augustus t/m 2 september) in het King's Resort in Rozvadov ter waarde van €300. En we geven niet één maar vijf van deze prijzen weg onder iedereen die aanstaande zondag meedoet bij de Poker Series Online voorronde van Pokerreis.com! Mis dit dus niet en doe zondag 11 augustus 2024 mee met de Poker Series Online!

Poker Series Online #7 - Pokerreis.com

Zondag 11 augustus 2024 is het tijd voor de 22e voorronde van het zevende seizoen van de Poker Series Online. Dit betreft een speciale voorronde die tot stand is gekomen in samenwerking met Ronald van de Linde van Pokerreis.com. Dankzij Ronald zullen namelijk vijf deelnemers met een hele mooie prijs naar huis gaan, namelijk vijf hotelovernachtingen in een mooie 4-sterrenkamer van het King's Resort in Rozvadov tijdens de Benelux Classics. Deze mooie serie wordt gehouden van 28 augustus tot en met 2 september en heeft naast de nodige side events een fraai €290 Mystery Bounty Main Event. In totaal wordt het tijdens het hele festival minimaal €400.000 aan prijzengeld uitgekeerd! Verderop in dit artikel vind je meer informatie over de Benelux Classics en het complete speelschema!

Hoe doe je mee aan de speciale voorronde?

Meedoen is heel simpel. Heb je al een profiel op Pokeren.nl, bijvoorbeeld omdat je al eens eerder hebt meegedaan met een toernooi van de Poker Series Online or Live? Dan hoef je enkel in te loggen in je account op Pokeren.nl en naar de toernooipagina van aanstaande zondag te gaan. Klik hier om direct naar de pagina te gaan. Daar koop je een kaartje voor het toernooi voor €5 en dan ben je automatisch ingeschreven.

Nog geen account?
Als je nog geen account hebt hebben we nog meer goed nieuws voor je, want nieuwe spelers doen de eerste keer altijd gratis mee aan de Poker Series Online! Je dient uiteraard nog steeds een profiel aan te maken op Pokeren.nl. Dit doe je heel gemakkelijk door naar de site te gaan en op de rode knop 'registreren' te klikken. Als je je account hebt aangemaakt kan je een mailtje sturen naar info@pokeren.nl met je gegevens en dan zetten wij je op de lijst. Je hoeft dan verder niet te betalen en kunt dus gratis meedoen met deze speciale editie van de Poker Series Online. Minimum leeftijd om mee te doen is 16 jaar en om de hotelovernachtingen te kunnen winnen 18 jaar.

We raden nieuwe spelers aan om de onderstaande pagina's even goed door te lezen:
-Opzet Poker Series Online(Algemene informatie over de serie)

-Pokeren.nl Online(Informatie over de pokersoftware)

-FAQ(Veel gestelde vragen)


Online Pokeren.nl Account
Voor alle spelers geldt dat er wordt gespeeld in onze eigen pokersoftware. Dit is een aparte pokeromgeving en staat los van je Pokeren.nl profiel. Om mee te kunnen doen aan de Poker Series Online zal je hier ook nog even een account aan moeten maken. Dit doe je het makkelijkst via de knop registreren ophttp://online.pokeren.nl. Bij de Poker Series Online wordt er gespeeld onder je echte naam, dus we verzoeken je bij het aanmaken van dit account bij nickname je echte voor- en achternaam in te vullen, maximaal 15 letters en zonder cijfers of speciale tekens. Voorbeeld: TomJansen. Heb je al een nickname zonder je echte naam kan je ons een mailtje sturen op info@pokeren.nl en dan vragen wij een reset aan.

Hoe maak je kans?

Omdat we volgens de wet geen prijzen mogen uitreiken aan winnaars worden alle pakketten simpelweg via verloting vergeven. Meedoen is dus genoeg om kans te maken! Maar er zal voor alle kansen wel wat moeite gedaan moeten worden. Zo zullen we één pakket verloten onder iedereen die zich vóór de start om 19:30 uur al heeft ingeschreven en twee pakketten worden verloot onder de spelers die de finaletafel halen. Succes!

Benelux Classics

De Benelux Classics is een Nederlands getinte toernooiserie die sinds 2020 wordt gehouden in hetKing's Resortin het Tsjechische Rozvadov. Het concept is bedacht doorRonald van de Linde, die jaren daarvoor ook al verantwoordelijk was voor het ontstaan van deDutch Classics. De eerste editie van de Benelux Classics werd van 15 tot en met 21 juli 2020 gehouden. Ronald zorgt via zijn bedrijf Pokerreis.com onder andere voor het vergeven van de hotelkamers en is ook mede verantwoordelijk voor het speelschema. Hoewel de Benelux Classics zich richt op spelers uit Nederland, België en Luxemburg zijn pokeraars uit andere landen ook meer dan welkom.Voor de beste hotelkamer deals moet je bij Kennemer Reizen / Pokerreis.com zijn. Je kunt Ronald bereiken via0651805380.

De aankomende Benelux Classics zal gehouden worden van 28 augustus tot en met 2 september 2024. Tijdens dit hele festival zal er minimaal €400.000 aan prijzengeld worden uitgekeerd, waarvan het leeuwendeel in het fraaie €290 Main Event. Dit zal een zogeheten mystery bounty toernooi zijn en er zal alleen al in dit toernooi minimaal €250.000 in de prijzenpot zitten. Verder zijn er vier satellites (buy-in €50) naar het Main Event en maar liefst zeven side events: van bounty's tot PLO tot een heuse High Roller. Voor ieder wat wilds dus! Meer informatie over het complete speelschema vind je hieronder in de banner en op de speciale pagina van de Benelux Classics.

Doe vanavond mee met de Poker Series Online en win gratis overnachtingen voor de Benelux Classics! (2)

Bekijk meer Rozvadov


Doe vanavond mee met de Poker Series Online en win gratis overnachtingen voor de Benelux Classics! (2024)
Top Articles
M3Gan Showtimes Near Regal City North
Warhammer 40k Tau Empire army guide
Spasa Parish
Rentals for rent in Maastricht
159R Bus Schedule Pdf
Sallisaw Bin Store
Black Adam Showtimes Near Maya Cinemas Delano
Espn Transfer Portal Basketball
Pollen Levels Richmond
11 Best Sites Like The Chive For Funny Pictures and Memes
Things to do in Wichita Falls on weekends 12-15 September
Craigslist Pets Huntsville Alabama
Paulette Goddard | American Actress, Modern Times, Charlie Chaplin
Red Dead Redemption 2 Legendary Fish Locations Guide (“A Fisher of Fish”)
What's the Difference Between Halal and Haram Meat & Food?
R/Skinwalker
Rugged Gentleman Barber Shop Martinsburg Wv
Jennifer Lenzini Leaving Ktiv
Justified - Streams, Episodenguide und News zur Serie
Epay. Medstarhealth.org
Olde Kegg Bar & Grill Portage Menu
Cubilabras
Half Inning In Which The Home Team Bats Crossword
Amazing Lash Bay Colony
Juego Friv Poki
Dirt Devil Ud70181 Parts Diagram
Truist Bank Open Saturday
Water Leaks in Your Car When It Rains? Common Causes & Fixes
What’s Closing at Disney World? A Complete Guide
New from Simply So Good - Cherry Apricot Slab Pie
Drys Pharmacy
Ohio State Football Wiki
Find Words Containing Specific Letters | WordFinder®
FirstLight Power to Acquire Leading Canadian Renewable Operator and Developer Hydromega Services Inc. - FirstLight
Webmail.unt.edu
2024-25 ITH Season Preview: USC Trojans
Metro By T Mobile Sign In
Restored Republic December 1 2022
12 30 Pacific Time
Jami Lafay Gofundme
Greenbrier Bunker Tour Coupon
No Compromise in Maneuverability and Effectiveness
Black Adam Showtimes Near Cinemark Texarkana 14
Teamnet O'reilly Login
U-Haul Hitch Installation / Trailer Hitches for Towing (UPDATED) | RV and Playa
Wie blocke ich einen Bot aus Boardman/USA - sellerforum.de
Infinity Pool Showtimes Near Maya Cinemas Bakersfield
Dermpathdiagnostics Com Pay Invoice
How To Use Price Chopper Points At Quiktrip
Maria Butina Bikini
Busted Newspaper Zapata Tx
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated:

Views: 5745

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.